Idee Puur

Creativiteit heerst op Idee Puur

| 1 reactie

Gewone Lommelaren die hun gedacht zeggen. Dat was het uitgangspunt voor de tweede editie van Idee Puur op 10 maart. Een 60-tal inwoners, de leeftijd schommelde tussen 13 en 75 jaar, nam deel. In kleine groepen dachten ze, begeleid door een moderator, hardop en geanimeerd na over de toekomst van de stad.

Brainstorm mee!

De ideeën van elk thema hebben we verzameld in afzonderlijke blogposts, zodat de brainstorm hier verder kan lopen. Klik op onderstaande items voor de ideeën van elke rubriek. Via het formulier onderaan de artikels kan de brainstorm verder gezet worden.

Hoe gaat het verder?

Idee Puur 2014Er komt een inventaris, die het schepencollege zal bekijken en doorsturen naar de betrokken stadsdiensten. Zij zullen de voorstellen toetsen op vlak van haalbaarheid. En dan wordt het mogelijk een dossier dat zijn weg volgt door de besluitvorming.

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.